Σάββατο

ATHENS PAINTBALL VILLAGE



Μετά από την εμπειρία με την λειτουργία του “The Command World Of Paintball”, ενός από τα ομορφότερα «φυσικά» πεδία της Αττικής το 2003, ο Νίκος Νικολού αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι πρωτοποριακό στον χώρο του Ελληνικού Paintball και να ανεβάσουν τον πήχη ψηλότερα.

Έτσι το 2005 ξεκίνησαν την κατασκευή του Athens Paintball Village συνεταιριζόμενοι με το Paintballonline, την μεγαλύτερη επιχείρηση γύρω από το paintball στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το πρώτο κομμάτι του εγχειρήματος ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2006 με την κατασκευή μίας πίστας speedball στρωμένης με συνθετικό τάπητα 5ης γενιάς καθώς και μιας πίστας urban recball στο μέγεθος μιας γειτονιάς, με σπίτια χτισμένα με τσιμεντόλιθους, κατεστραμμένα αυτοκίνητα και γενικά εικόνα σκηνικού από ταινία του Hollywood. Παράλληλα ήταν το πρώτο πεδίο που έδινε την δυνατότητα ενοικίασης διαφορετικού είδους εξοπλισμού, ανάμεσα σε απλό rec ή σε tactical. Την όλη εικόνα του πεδίου συμπλήρωσε το οίκημα του café καθώς και η μοναδικός διαχωρισμός χώρου παικτών και επισκεπτών, πράγμα που προσδίδει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τους επισκέπτες.

Η προσπάθεια αυτή αναγνωρίσθηκε όταν στην ψηφοφορία των χρηστών του PBZone το Athens Paintball Village αναδείχθηκε το καλύτερο πεδίο Speedball για το 2006.

Το 2007 συνεχίστηκαν οι επενδύσεις το πεδίο με την τοποθέτηση 3 αεροθυλακίων των 50lt, αποτελώντας το μοναδικό πεδίο στην Ελλάδα με τόση αποθηκεμένη ποσότητα αέρα για τους παίκτες. Οι χρήστες του PBZone για άλλη μια χρονιά ανέδειξαν το Paintball Village ως το καλύτερο πεδίο Speedball για το 2007.

Από εκεί και πέρα το Athens Paintball Village φιλοξενεί πλήθος επιτυχημένων event, τόσο του πρωταθλήματος speedball όσο και του πρωταθλήματος recball, καθώς και άλλων μεμονωμένων.  

Tον Σεπτέμβριο του 2007 οι πίστες του πεδίου φωτίζονται δίνοντας έτσι την δυνατότητα παιχνιδιών τη νύχτα (χωρίς επιπλέον χρέωση) και παράλληλα ειδικά για την πίστα Urban Rec υπάρχει η δυνατότητα μειωμένου φωτισμού για πιο ρεαλιστικές συνθήκες Night ops.

Το 2011 οι ομάδες του Conflict (στα Greek Paintballnet Awards) βράβευσαν το Paintball Village ως το πεδίο που φιλοξένησε το πιο καλό τουρνουά Conflict.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου