Σάββατο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΩΝ


Μαζί με την την διοργάνωση αγωνιστικών εκδηλώσεων στον χώρο του Speedball και του Recball όπως και της διοργάνωσης παιχνιδιών σεναρίου, δημιουργήσαμε την "Black Ops Productions" σαν μια παράλληλη δραστηριότητα γύρω από τις εξειδικευμένες απαιτήσεις του σεναριακού χώρου.

"Black Ops Productions" δημιουργεί κάθε φορά το ανάλογο project για την επιτυχημένη πραγματοποίηση του εκάστοτε event, συνδυάζοντας της δυνατότητες των φορέων που το διοργανώνουν ή  συνδιοργανώνουν.

Με εμπειρία από το 2001 και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που υποστηρίζονται από  σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να οργανώσουμε ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας  ψυχαγωγικών εκδηλώσεων δράσης: παιχνίδια προσομοίωσης στρατιωτικής δράσης, Real Action Εκπαιδεύσεις και πολλά άλλα.

Να τονίσουμε ότι η "Black Ops Productions" δεν έχει πολιτική ατζέντα και δεν συνδέεται  με οποιαδήποτε μορφή οργάνωσης πολιτικής ή παραστρατιωτικής. Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και ο  στόχος όλων των παιχνιδιών και των εκδηλώσεις μας είναι να δημιουργήσουμε μια διασκεδαστική, θετική, εκπαιδευτική και αξέχαστη εμπειρία για τους συμμετέχοντες. Τίποτα άλλο.

Στα παιχνίδια μας χρησιμοποιούμε εξοπλισμό paintball ή airsoft, ανάλογα με την κάθε περίπτωση, τον αριθμός των συμμετεχόντων, τις καιρικές συνθήκες, κλπ. Επίσης, χρησιμοποιούμε εκπαιδευμένα στελέχη ώστε να προσομοιώνονται καλύτερα οι αντίπαλοι ή οι "συμπολεμιστές".  Οι συμμετέχοντες δουλεύουν σε ομάδες και κάθε ομάδα έχει μια στρατιωτική δομή και τους συνολικούς στόχους ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθήσουν. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ανταλλαγή πυρών (χρώματος) με άλλους παίκτες ταυτόχρονα, να επιτεθεί στρατιωτικές βάσεις, επιθέσεις σε οχήματα συνοδείες, συνοδεία VIP, να καταστρέψουν τους στόχους, κλπ ...

Η "Black Ops Productions" συμμετέχει φυσικά στα διάφορα παιχνίδια σεναρίου paintball με την παροχή μέσων, προσωπικού και μεταφοράς  τεχνογνωσίας, πράγμα που ανεβάζει το αποτέλεσμα και την ποιότητα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου